Web Dizajn

Portfolio WordPress rešenja

Yoga and ayurweda

Gemini apartmani – apartmani za izdavanje u Novom Sadu, u ponudi imaju dva prostrana, elegantna i luksuzna apartmana modernog dizajna, autentičnog gostoprimstva zbog kojeg ćete se osećati kao kod kuće

Pro Arte galerija Novi Sad se bavi i likovnim opremanjem privatnih i poslovnih objekata. Pored stalne prodajne postavke, galerija “Pro Arte” često organizuje razne tematske i autorske izložbe, a u svojoj bogatoj umetničkoj ponudi galerija nudi i Ikone.

Siniša Labus se od malena bavi crtanjem i slikanjem. Spektar interesovanja mu je vrlo širok, pa se predano bavi kako portretima i mrtvim prirodama, tako i pejzažima i istorijsko – mitološkim kompozicijama. 

Novosadski Džudo klub osnovan je 2011. godine u Novom Sadu  sa osnovnom idejom popularizacije Džudo sporta i pedagoškog rada s mladima. Treninzi su prilagodjeni uzrastu i sposobnostima svakog polaznika.

Istraživački i tehnološki centar je organizacija koja na jednom mestu objedinjuje najnovije informacije iz oblasti kvaliteta i drugih srodnih oblasti sa dugogodišnjim iskustvom saradnika koji su angažovani u radu.

We are proud to present the first international tennis camp „Challenge“, intended for children aged 8-15 years.

 

Ако razmišljate o nekretninama – kupovini, prodaji, izdavanju, iznajmljivanju, ulaganju pozovite nas već danas.

Košarkaški klub “LD “osnovan je 2011.godine u Novom Sadu, sa idejom da privuče i usmeri decu i omladinu ka bavljenju sportom odnosno košarkom. Osnivači kluba su Zlatko Bolić, Nikola Vojinović i Nenad Srdić.

Iako smo danas naučili da u bajke ne vjerujemo, Zamak – hotel dovešće u pitanje naše iskustvo i ubediti nas da bajke ipak postoje. More je Jadransko, a zamak je arhitektonski podvig i apsolutna realnost smeštena u selu Pobore.

Ketering plus i Ketering Srpska kuća, sestre firme, jedne su od vodećih ketering firmi u Novom Sadu. Sa više od 20 godina iskustva u svetu hrane, Borko Jurišin je priznat kao jedan od vodećih konsultanata u ugostiteljskim objektima u Vojvodini.

Istraživački i tehnološki centar je organizacija koja na jednom mestu objedinjuje najnovije informacije iz oblasti kvaliteta i drugih srodnih oblasti sa dugogodišnjim iskustvom saradnika koji su angažovani u radu.

Razvojem porodične zanatske proizvodnje nastala je firma „Janja“, koja se bavi proizvodnjom i preradom kupusa sa tradicijom dužom od 40 godina. Godišnje proizvedemo oko 1000 tona kiselog kupusa.

ABM Ekonomik tim čini dvadeset zaposlenih ljudi (ofset majstori, knjigovesci) koji sa dugogodišnjim iskustvom, od početka do kraja, kreiraju, štampaju i isporučuju svaku Vašu ideju i želju prenesenu na papir.

Planinarski savez Crne Gore je krovna nacionalna asocijacija za oblast planinarstva koja okuplja 46 planinarskih klubova.

Founders of this club are some of the most experienced and successful  alipinists and Montenegro, who have achieved significant results in this area as members of different mountaineering clubs.

Blog – Jelena Aleksic Petrovic
Ispravi se, da si blizi zvijezdama!

 

Zelite legalizovati objekat. Pogledajte kako zapoceti.

WordPress Websites

 
WordPress koristimo kao platformu za izgradnju dinamičnih, funkcionalnih i odgovarajućih web stranica visokih performansi.

Vodeća moćna CMS platforma

WordPress je sistem za upravljanje sadržajem otvorenog koda koji se razvio u jedan od najpopularnijih izdavačkih sistema na svetu – i to sa dobrim razlozima.

 

Pouzdana i sa najvećom podrškom programera

32% web korisnika izabralo je WordPress za svoj lični blog, prodavnicu ili portal sa vestima, od najmanjih do najvećih.

 

Jednostavno upravljanje sadržajem

Neograničene mogućnosti u kreiranju sadržaja. Jednostavan sistem za menjanje, organizovanje i objavljivanje sadržaja.

 

SEO podrška

WordPress vam omogucava da unapredjujete sajt i sadržaja sadržajj kroz sistem koji prati savremene tokove SEO optimizacije.

 

Snažne tačke konverzije

Svaki sajt je napravljen sa određenom namerom i postiže svoje posebne cijeve. WordPress omogućava da do željenog cilja dođete što lakše.

 

Stalna podrška i stalna ekspanzija

Stotine hiljada developera, autora sadžaja i vlasnika sajtova svakodnevno radi na novim mogućnostima i poboljšanjima. Baza WordPress dodataka sadrži preko 45,000 dodatnih funkcionalnosti.