Studio za brendiranje i grafički dizajn

Mi smo dizajn agencija sastavljena od grupe kreativaca sa bogatim iskustvom iz oblasti Brendiranja, Grafičkog dizajna, Digitalnog marketinga, Pripreme štampe. Naši zadovoljni klijenti i naš poslovno-prijateljski odnos koji traje i razvija se sa našim klijentima i njihovim poslovanjem najbolji su pokazatelji kvaliteta naših usluga.

Kreativna rešenja

Dizajn identiteta brenda

Identitet vašeg brenda je vizuelni sistem brendiranih elemenata koji zajedno rade na identifikaciji vašeg poslovanja i igra ključnu ulogu u pomaganju vašoj kompaniji da uspostavi jedinstveno prisustvo na tržištu izdvajajući ga od svojih konkurenata.

Rebranding

Rebrendiranje kompanije je važna odluka. Ako je vaša kompanija je prevazišla trenutni brend, ili je došlo do promjene u strategiji ili pravcu, onda je vrijeme za rebrand.

Logo dizajn

Dizajn vašeg logotipa je jedinstvena oznaka koju ljudi trenutno udružuju sa vašim poslom. Dizajn vašeg logotipa bi trebao biti najjednostavniji vizuelni znak koji se može koristiti za identifikaciju vašeg poslovanja.

Kancelarijski dizajn

Vaš dizajn kancelarijskog materijala igra ključnu ulogu u izgradnji konzistentnosti brenda za vaš posao.

Štampani materijali

Štampanje i dizajn brošure i ostalog propagandnog materijala su i dalje odlični načini komunikacije sa svojim klijentima. Ona komunicira sa vašim klijentima iako niste prisutni.

Dizajn ambalaže

Ako vaše preduzeće pravi fizički proizvod, važno je da vaše pakovanje radi za vaš brend. Profesionalno brendirana ambalaža ne samo da pomaže da se vaš proizvod istakne iz gomile, već i pomaže prodaji.

Kreativno brendiranje i Dizajn

ArtiMark se bavi donošenjem elegantih i čistih ideja. Kreiramo dizajn sa značenjem. Otvoreni smo i učimo, a težimo inteligentnom i efikasnom dizajnu koji ostavlja trajni utisak. Fokusiramo se na:

Brendiranje & Vizuelni identitet

Osmišljavanje brenda zahteva višedimenzionalno razmišljanje. Mi možemo pomoći u izgradnji vašeg vizuelnog identiteta i grafičkog materijala koji odgovara raznim izazovima i okruženjima, a u svakom održava integritet brenda. Proces brendiranja može pomoći vašem preduzeću da stvori jedinstveno ime, priču, strategiju i identitet vizuelnog brenda.

Logo dizajn

Stvaranje loga i brendiranje nije lak zadatak. Logo bi trebalo da bude prijatan za oko i treba da bude jedinstvena predstava vašeg poslovanja. Naši dizajn profesionalci mogu vam pomoći da dobijete najbolje moguće brendiranje za vašu kompaniju.

Web dizajn

Naš tim za web dizajn, web programiranje i SEO optimizaciju vam može ponuditi kompletno rešenje za vašu internet prezentaciju.

Štampa

Za naše klijente nudimo i sve usluge štapme. Predlažemo, tražimo najbolja i najpovoljnija rešenja i pratimo proces do samog kraja.

Digitalni marketing

Nudimo usluge digitalnog marketinga i za Vas kreiramo kampanje na internetu i vodimo ceo proces oglašavanja na društvenim mrežama.