Brendiranje i Dizajn

ArtiMark se bavi donošenjem elegantih i čistih ideja. Kreiramo dizajn sa značenjem. Otvoreni smo, osluškujemo želje, dogovaramo se, a težimo inteligentnom i efikasnom dizajnu koji ostavlja trajni utisak.

Vizuelni identitet

Osmišljavanje brenda zahteva višedimenzionalno razmišljanje. Mi možemo pomoći u izgradnji vašeg vizuelnog identiteta i grafičkog materijala koji odgovara raznim izazovima i okruženjima, a u svakom održava integritet brenda.

Brendiranje

Dobro brendiranje je važno za vašu firmu. Naš tim će najpre istražiti i razjasniti vaš proizvod i tržišnu konkurenciju. Zatim detaljnim planiranjem pozicionirati dizajn logoa i brenda na tržištu pažljivim dizajnom, komunikacijom i emocijama.

Proces brendiranja može pomoći vašem preduzeću da stvori jedinstveno ime, priču, strategiju i identitet vizuelnog brenda.

Logo dizajn​

Stvaranje loga i brendiranje nije lak zadatak. Logo bi trebalo da bude prijatan za oko i treba da bude jedinstvena predstava vašeg poslovanja. Naši dizajn profesionalci mogu vam pomoći da dobijete najbolje moguće brendiranje za vašu kompaniju.