Studio za brendiranje i grafički dizajn

Mi smo dizajn agencija sastavljena od grupe kreativaca sa bogatim iskustvom iz oblasti Brendiranja, Grafičkog dizajna, Digitalnog marketinga, Pripreme štampe. Naši zadovoljni klijenti i naš poslovno-prijateljski odnos koji traje i razvija se sa našim klijentima i njihovim poslovanjem najbolji su pokazatelji kvaliteta naših usluga.

Kontaktirajte nas ako trebate:

Dizajn identiteta brenda

Identitet vašeg brenda je vizuelni sistem brendiranih elemenata koji zajedno rade na identifikaciji vašeg poslovanja i igra ključnu ulogu u pomaganju vašoj kompaniji da uspostavi jedinstveno prisustvo na tržištu izdvajajući ga od svojih konkurenata.

Rebranding

Rebrendiranje kompanije je važna odluka. Ako je vaša kompanija je prevazišla trenutni brend, ili je došlo do promjene u strategiji ili pravcu, onda je vrijeme za rebrand.

Logo dizajn

Dizajn vašeg logotipa je jedinstvena oznaka koju ljudi trenutno udružuju sa vašim poslom. Dizajn vašeg logotipa bi trebao biti najjednostavniji vizuelni znak koji se može koristiti za identifikaciju vašeg poslovanja.

Kancelarijski dizajn

Vaš dizajn kancelarijskog materijala igra ključnu ulogu u izgradnji konzistentnosti brenda za vaš posao.

Štampani materijali

Štampanje i dizajn brošure i ostalog propagandnog materijala su i dalje odlični načini komunikacije sa svojim klijentima. Ona komunicira sa vašim klijentima iako niste prisutni.

Dizajn ambalaže

Ako vaše preduzeće pravi fizički proizvod, važno je da vaše pakovanje radi za vaš brend. Profesionalno brendirana ambalaža ne samo da pomaže da se vaš proizvod istakne iz gomile, već i pomaže prodaji.