Web Dizajn

Portfolio WordPress rešenja

Pro Arte galerija Novi Sad se bavi i likovnim opremanjem privatnih i poslovnih objekata. Pored stalne prodajne postavke, galerija “Pro Arte” često organizuje razne tematske i autorske izložbe, a u svojoj bogatoj umetničkoj ponudi galerija nudi i Ikone.

Siniša Labus se od malena bavi crtanjem i slikanjem. Spektar interesovanja mu je vrlo širok, pa se predano bavi kako portretima i mrtvim prirodama, tako i pejzažima i istorijsko – mitološkim kompozicijama. 

Ако razmišljate o nekretninama – kupovini, prodaji, izdavanju, iznajmljivanju, ulaganju pozovite nas već danas.

Novosadski Džudo klub osnovan je 2011. godine u Novom Sadu  sa osnovnom idejom popularizacije Džudo sporta i pedagoškog rada s mladima. Treninzi su prilagodjeni uzrastu i sposobnostima svakog polaznika.

Ketering plus i Ketering Srpska kuća, sestre firme, jedne su od vodećih ketering firmi u Novom Sadu. Sa više od 20 godina iskustva u svetu hrane, Borko Jurišin je priznat kao jedan od vodećih konsultanata u ugostiteljskim objektima u Vojvodini.

We are proud to present the first international tennis camp „Challenge“, intended for children aged 8-15 years.

 

Košarkaški klub “LD “osnovan je 2011.godine u Novom Sadu, sa idejom da privuče i usmeri decu i omladinu ka bavljenju sportom odnosno košarkom. Osnivači kluba su Zlatko Bolić, Nikola Vojinović i Nenad Srdić.

Iako smo danas naučili da u bajke ne vjerujemo, Zamak – hotel dovešće u pitanje naše iskustvo i ubediti nas da bajke ipak postoje. More je Jadransko, a zamak je arhitektonski podvig i apsolutna realnost smeštena u selu Pobore.

Istraživački i tehnološki centar je organizacija koja na jednom mestu objedinjuje najnovije informacije iz oblasti kvaliteta i drugih srodnih oblasti sa dugogodišnjim iskustvom saradnika koji su angažovani u radu.

Razvojem porodične zanatske proizvodnje nastala je firma „Janja“, koja se bavi proizvodnjom i preradom kupusa sa tradicijom dužom od 40 godina. Godišnje proizvedemo oko 1000 tona kiselog kupusa.

ABM Ekonomik tim čini dvadeset zaposlenih ljudi (ofset majstori, knjigovesci) koji sa dugogodišnjim iskustvom, od početka do kraja, kreiraju, štampaju i isporučuju svaku Vašu ideju i želju prenesenu na papir.

Planinarski savez Crne Gore je krovna nacionalna asocijacija za oblast planinarstva koja okuplja 46 planinarskih klubova.

Founders of this club are some of the most experienced and successful  alipinists and Montenegro, who have achieved significant results in this area as members of different mountaineering clubs.

Blog – Jelena Aleksic Petrovic
Ispravi se, da si blizi zvijezdama!

 

Zelite legalizovati objekat. Pogledajte kako zapoceti.