Studio za brendiranje i grafički dizajn

Mi smo dizajn agencija sastavljena od grupe kreativaca sa bogatim iskustvom iz oblasti:

i još mnogo strateških rešenja za razvoj poslovanja. Nalazimo se u Novom Sadu.

Naši zadovoljni klijenti i naš poslovno-prijateljski odnos koji traje i razvija se sa našim klijentima i njihovim poslovanjem najbolji su pokazatelji kvaliteta naših usluga.

Kreativna rešenja

Dizajn identiteta brenda

Identitet vašeg brenda je vizuelni sistem brendiranih elemenata koji zajedno rade na identifikaciji vašeg poslovanja i igra ključnu ulogu u pomaganju vašoj kompaniji da uspostavi jedinstveno prisustvo na tržištu izdvajajući ga od svojih konkurenata.

Rebranding

Rebrendiranje kompanije je važna odluka. Ako je vaša kompanija je prevazišla trenutni brend, ili je došlo do promjene u strategiji ili pravcu, onda je vrijeme za rebrand.

Logo dizajn

Dizajn vašeg logotipa je jedinstvena oznaka koju ljudi trenutno udružuju sa vašim poslom. Dizajn vašeg logotipa bi trebao biti najjednostavniji vizuelni znak koji se može koristiti za identifikaciju vašeg poslovanja.

Kancelarijski dizajn

Vaš dizajn kancelarijskog materijala igra ključnu ulogu u izgradnji konzistentnosti brenda za vaš posao.

Štampani materijali

Štampanje i dizajn brošure i ostalog propagandnog materijala su i dalje odlični načini komunikacije sa svojim klijentima. Ona komunicira sa vašim klijentima iako niste prisutni.

Dizajn ambalaže

Ako vaše preduzeće pravi fizički proizvod, važno je da vaše pakovanje radi za vaš brend. Profesionalno brendirana ambalaža ne samo da pomaže da se vaš proizvod istakne iz gomile, već i pomaže prodaji.

WordPress Websites

WordPress koristimo kao platformu za izgradnju dinamičnih, funkcionalnih i odgovarajućih web stranica visokih performansi.

Vodeća moćna CMS platforma

WordPress je sistem za upravljanje sadržajem otvorenog koda koji se razvio u jedan od najpopularnijih izdavačkih sistema na svetu - i to sa dobrim razlozima.

Pouzdana i sa najvećom podrškom programera

32% web korisnika izabralo je WordPress za svoj lični blog, prodavnicu ili portal sa vestima, od najmanjih do najvećih.

Jednostavno upravljanje sadržajem

Neograničene mogućnosti u kreiranju sadržaja. Jednostavan sistem za menjanje, organizovanje i objavljivanje sadržaja.

SEO podrška

WordPress vam omogucava da unapredjujete sajt i sadržaja sadržajj kroz sistem koji prati savremene tokove SEO optimizacije.

Snažne tačke konverzije

Svaki sajt je napravljen sa određenom namerom i postiže svoje posebne cijeve. WordPress omogućava da do željenog cilja dođete što lakše.

Stalna podrška i stalna ekspanzija

Stotine hiljada developera, autora sadžaja i vlasnika sajtova svakodnevno radi na novim mogućnostima i poboljšanjima. Baza WordPress dodataka sadrži preko 45,000 dodatnih funkcionalnosti.